LEVELS PRESENTERAR TRE STARTUPS PÅ SEB INNOVATION FORUM 2020

November 24, 2020

Den 25 november bjuder SEB Private Banking in till andra omgången av 2020 års digitala Innovation Forum, en match-making plattform där investerare och tidiga, onoterade bolag kan mötas. Levels är med som partner till SEB och presenterar tre spännande, digitala startups.


"Inom Levels är vi både stolta och ödmjuka inför förtroendet att vara partner till SEB Private Banking och Innovation Forum och gläder oss förstås extra åt att just de här tre spännande bolagen passerat både vår och deras granskning och nu får chansen att hitta kapital och kompetens för att skala upp sin verksamhet", säger Per Spångberg, Vd och grundare av Levels.

EN MATCH-MAKING PLATTFORM MELLAN INVESTERARE OCH TIDIGA ONOTERADE BOLAG

Det är för sjunde året i rad som SEB Innovation Forum hålls och andra gången i digitalt format. Investerare med intresse att engagera sig som delägare, affärsänglar, eller bidra med kompetens och nätverk kan ta del av en webbsändning live, där entreprenörer presenterar sina startups och sina visioner.

SEB har ända sedan starten 1856 haft en stark tro på entreprenörskap, entreprenöriellt tänkande och vikten av att kombinera kompetens med kapital och nätverk, för att driva innovation och utveckling. Därför är det naturligt för SEB, att idag 2020, facilitera ett digitalt forum för investerare och entreprenörer att mötas.


LEVELS PRESENTERAR TRE STARTUPS

Levels är en integrerad del av det växande digitala ekosystemet i Norden i rollen av venture builder som utvecklar, växer och investerar i några av Stockholms mest spännande digitala produkter och tjänster. Under kommande Innovation Forum presenterar Levels tre startups från sin portfölj, varav samtliga nu reser kapital för sin fortsatta utveckling.


ACAMP

En digital plattform för att annonsera, söka och boka så kallade ställplatser, det vill säga unika platser där man kan stanna och campa för natten, främst med sin husbil, men även med sitt tält, sin husvagn eller annat campingfordon. Med Acamp skapas nya, enklare och bättre förutsättningar för camping, med precis samma logik som AirBnb revolutionerat bokningen av tillfälliga boenden och upplevelser inom andra områden. Läs mer på acamp.com och kontakta tulle.edman@wearelevels.com för informationsblad om Acamp.


NORDIC OUTDOOR ADVENTURES

En unik digital mötesplats för friluftsintresserade konsumenter, företag och organisationer som kombinerar det bästa av digitala och fysiska upplevelser. Relevant innehåll i form av såväl inspiration som fakta, kalendarium och kartor kring destinationer, vandring, paddling, cykling, jakt, fiske, matlagning och andra events samlar användare, leverantörer och destinationer på en och samma plats. Läs mer på nordicoutdooradventures.com och kontakta tulle.edman@wearelevels.com för informationsblad om Nordic Outdoor Adventures.

STRIKE

En digital version av de, bland tidigare generationer, omåttligt populära samlarkorten inom en rad områden, som låter idrottande barn och ungdomar skapa egna samlarkort och digitalt dela och återuppleva sina sportminnen med vänner och lagkamrater. Med ett lekfullt inslag utan fokus på prestation inspirerar Strike barn och ungdomar att fortsätta idrotta längre. Läs mer på striketradingcards.com och kontakta tulle.edman@wearelevels.com för informationsblad om Strike.

More articles & INsights

No items found.