LEVELS PRESENTERAR TVÅ DIGITALA STARTUPS PÅ HÖSTENS SEB INNOVATION FORUM

October 26, 2021

Tisdagen den 9:e november är det dags för SEB Private Bankings Innovation Forum som hålls två gånger per år. Genom eventet får du som söker nya spännande startups möjligheten att engagera dig som delägare eller affärsängel i framtidens tillväxtföretag som löser nutidens utmaningar. Levels, som strategisk partner till SEB, är med och presenterar två av sex spännande digitala bolag.


EN MÖTESPLATS FÖR INVESTERARE OCH FRAMTIDENS TILLVÄXTBOLAG

Under det livesända Innovation Forum presenterar flera unga och lovande startups sina visioner för en digital publik med en vilja att engagera sig i framtidens tillväxtföretag och bidra med expertis, erfarenhet och kapital. Efter presentationerna ges det möjlighet att träffa bolagen digitalt, för att ställa frågor och föra en vidare diskussion med entreprenörerna. Tanken bakom evenemanget är att erbjuda en matchmaking-plattform där investerare och tidiga, onoterade bolag kan mötas. På så vis möjliggörs både stöttning av nytänkande och unga företag, idéer och entreprenörer samtidigt som det också ger en kvalitetssäkring för potentiella investerare.


LEVELS PRESENTERAR BENCHA OCH LEIRA

Levels är vad man brukar kalla en venture-builder och teknikpartner som investerar i och utvecklar några av Stockholms mest spännande digitala produkter och tjänster. Under kommande Innovation Forum presenterar Levels två startups från sin portfölj, varav båda nu reser kapital för sin fortsatta utveckling.


BENCHA - “PRICERUNNER 2.0”

Bencha är en modern söktjänst med fokus på hållbarhet och individuella preferenser. Med Bencha kan den moderna och medvetna konsumenten “bencha” (jämföra) produkter och återförsäljare tillsammans med andra konsumenter och retailers för att driva en mer hållbar framtida konsumtion på individens villkor.


LEIRA - DIGITAL EVIDENSBASERAD BEHANDLING AV ADHD

Genom evidensbaserad digital självhjälpsbehandling, kompletterad med psykologstöd utifrån kognitiv beteendeterapi, erbjuder Leira Therapeutics högkvalitativ behandling för personer med adhd i alla åldrar. Bolaget bygger på världsunik forskning och klinisk erfarenhet på området och gör behandling tillgänglig där och när hjälpen behövs.


ATT INVESTERA I ONOTERADE BOLAG - MINISERIE AV LEVELS I SAMARBETE MED SEB

Levels släppte i samarbete med SEB tidigare under året en miniserie med syftet att lyfta fram möjligheterna, men också att belysa riskerna, med att investera i tidiga onoterade bolag. I serien som består av fyra delar får tittaren möta en handfull investerare med omfattande erfarenhet inom området som delar med sig av sina tankar, råd och tips. Serien finns att streama hos SEB och hittas här under rubriken "Förstå mer om att investera i onoterat".


INFORMATION OM EVENTET:

När: Tisdagen den 9:e november 2021, kl. 16:00-18:00
Var: Live webcast. För att delta på SEB Innovation Forum anmäl ditt intresse här.

More articles & INsights

No items found.