Levels bygger plattform åt Target Aid för att stötta idrottsföreningar
PuBLISHED 28 MAY 2020
Den 28 maj lanserar Target Aid en ny kampanj för att stödja idrottsföreningar i Sverige. Genom Target Aid kan idrottsföreningar skapa profilsidor för att samla in pengar till sina projekt över internet. För att klara av det förväntade höga trycket av inkommande projekt kallades Levels in för att stärka plattformen. – Levels förstår oss och vad vi är ute efter, samtidigt som de alltid hittar kreativa lösningar, säger James Reason, vd på Target Aid.
För att hjälpa idrottsföreningar att samla in pengar till sina projekt lanserar Target Aid kampanjen För Idrotten. Genom den plattform Target Aid driver kan idrottsföreningar starta upp insamlingskampanjer till olika projekt samt ta emot donationer från privatpersoner och företag på ett säkert sätt. I den nya kampanjen som lanseras 28 maj 2020 kan idrottsföreningar skapa profilsidor helt kostnadsfritt i ett år och få möjlighet att samla in pengar online.
"Idrottsföreningar lever på ideella krafter och det kan vara svårt att lösa finansiering till att till exempel rusta upp omklädningsrum eller bygga en ny hockeyrink. Genom Target Aid kan de samla in pengar från privatpersoner och företag för att nå sina mål. Vi hjälper dem att hjälpa sig själva", säger James Reason.

Levels står bakom plattformen

För att anpassa hemsidan till de förväntade mängderna av nya användare, anlitades Levels in för att bygga om plattformen. Den uppdaterade hemsidan klarar av att onboarda 100 nya användare på under en minut och har bättre betalningslösningar i samarbete med en av sponsorerna bakom kampanjen. Det var även Levels som var med och byggde upp verktyget när Target Aid startades, så att valet föll på Levels som partner var naturligt.
Vi har ett långsiktigt samarbete med de flesta av våra kunder. Vi har i princip varit med på resan Target Aid gjort från start och bistått med våra erfarenhet och olika delar av vårt erbjudande. Den breddning av produkten som vi gör nu, i och med den här kampanjen, för att även rikta oss till landets idrottsföreningar är något som vi är väldigt glada över att få vara med och bidra till. Det känns viktigt att hjälpa föreningar och ideella organisationer att kunna leva vidare i de prövande tider som råder genom att ge dem möjlighet att nå ut och få hjälp av såväl befintliga som nya medlemmar, säger Charlotte Brooling, projektledare Levels.

Kreativa lösningar för flöden

Samarbetet har flutit på utan problem och James Reason är mycket nöjd. Då Levels har stor kunskap om plattformen kunde snabbt agera när Target Aid kontaktade dem för att bygga om den. Med hjälp av kreativa lösningar och egna initiativ har Levels byggt upp en plattform som kan klara av det tryck som kampanjen kommer att kräva.
"Levels är väldigt duktiga och sitter på så mycket kunskap att de kan ta egna initiativ och förbättra de idéer jag som beställare har om hur jag vill att flöden ska fungera. De tänker till och utformar plattformen så att den blir ännu bättre än vad vi först förväntat oss. Det är väldigt värdefullt för oss", avslutar James Reason.

MORE FROM OUR PROJETCS & CLIENTS

THE ELLA APP LAUNCHES
The Ella app goes live! It's a completely new digital service aiming to transform the maternity care space as we know it - with quality-ensured, medically proven, and CE-marked digital care for women by women. (article in Swedish)
THE RISING SAAS STAR
Revolutionizing user research one feedback at a time. (article in Swedish)
DELIVERING CREATIVE PRODUCTS FOR CORPORATE COMMUNICATION
Levels joins forces with Fogel & Partners in the making of LDC - a perfect mix between innovation, collaboration, and agile tech. (article in English)
interested in finding out more about what we DO?
Hit us up today and we will tell you all about it!
Get in touch