LEVELS PRESENTERAR TVÅ DIGITALA TILLVÄXTBOLAG PÅ VÅRENS SEB INNOVATION FORUM

May 20, 2022

På tisdagen den 31 maj är det dags för den 23e Innovation Forum att gå av stapeln. Evenemanget som anordnas av SEB har i syfte att facilitera en mötesplats för matchning av kapital och kapitalbehov. Den som söker nya, spännande startups och entreprenörer samt är intresserad av att engagera sig som delägare, affärsängel, eller helt enkelt bidra med sin unika kompetens och nätverk är varmt välkommen att lyssna in på den digitala sändningen då sex handplockade tillväxtbolag pitchar sina affärsidéer.

Programmet sänds live från SEB studion i Solna och tittare välkomnas att skicka in sina frågor löpande till entreprenörerna som kommer ge sina svar i realtid. Nytt för vårens Innovation Forum är att det dagen efter, på onsdag 1 juni, bjuds in till en fysisk träff mellan bolagen och investerarna för att ställa ytterligare frågor och föra en vidare diskussion med entreprenörerna.


LEVELS PRESENTERAR AFRIPODS OCH PACKBUD

Levels är vad man brukar kalla en venture-studio och teknikpartner som investerar och agerar strategisk partner i ett flertal skalbara, digitala ventures i frågor om digital design, utveckling, kapital och strategi. Under kommande Innovation Forum presenterar Levels två spännande bolag på frammarsch, varav båda nu reser kapital för sin fortsatta utveckling.


AFRIPODS

Afripods är den första poddcasting-plattformen byggd för den snabbast växande “audio” marknaden i världen och har redan hunnit bli det största biblioteket med berättelser från Afrika. Idag är det en samlingsplats för poddskapare, lyssnare och annonsörer. Levels, som grundare och investerare i Afripods, är stolt att få presentera detta bolag som attraherar kapitaltunga investerare från såväl den nordiska som den afrikanska och amerikanska mediabranschen.


PACKBUD

PackBud är ett så kallat ”booking.com” för transporter och blir först med att skapa en digital marknadsplats där ledig lastkapacitet i åkeriernas planerade transportrutter blir sökbara, automatiskt prissatta och bokningsbara. Genom denna digitala plattform matchas privatpersoner och företags transportbehov med åkeriernas redan bokade rutter och möjliggör för både beställaren och åkaren att göra en miljösmart transport.


INFORMATION OM EVENTET:

Livesändning: Tisdag 31 maj, kl. 16:00-18:00
Fysisk träff: Onsdag 1 juni, kl. 16:00-18 på SEB Kungsträdgårdsgatan 8 i Stockholm (enklare mingelmat och dryck serveras)

OSA senast den 25 maj

More articles & INsights